ÖPPET - TOR-FRE 10-18 & LÖR-SÖN 10-16

Det var en gång...

Det hela började med grossistföretaget Clarius. Ett företag som sålde stora krukor till inredningsdesigners och arkitekter. Varje år när sortimentet med stora krukor skulle uppdateras valdes en del äldre modeller ur sortimentet bort. Under denna tid var det svårt som privatperson att få tag på stora krukor till bra pris, och det var så idén till Påpall föddes. Gården i direkt anslutning till dåvarande lagerlokalen fylldes med de stora krukorna och det gjordes en annons i Borås Tidning för att locka folk.

Nu har det gått mer än två decennium sedan första gårdsförsäljningen och mycket har ändrats sedan dess. Vi har bytt namn, vi har bytt lokal och vi säljer inte bara stora krukor längre, utan allt inom inredning, till både trädgård och hem. Det ända som inte har förändrats är vårt koncept. Vi tror fortfarande på att det inte ska vara nödvändigt att betala överpris för vackra ting.

För att alltid kunna erbjuda lika bra priser som på nätet har vi valt att placera vår butik en bit utanför centrum. På så sätt har vi lägre omkostnader och behöver inte ha samma påslag som den "fina butiken" mitt i stan för att gå runt.

Dessutom designar och importerar vi fortfarande våra stora trädgårdskrukor direkt från fabrik, för att kapa en mellanhand som även här leder till bättre pris för dig som kund. Utöver våra trädgårdskrukor har vi alltid ett stort sortiment med inredning till trädgård och hem. Dessa produkter köper vi av noga utvalda leverantörer som vi tycker har ett finger på samtiden när det kommer till färg & form.

Vi har valt att hålla stängt cirka två månader på vinter- och sommarhalvåret då vi alltid vill erbjuda en ny och rolig upplevelse för dig som besökare. Denna tid är en lågperiod inom handeln då många reser bort och väldigt få leverantörer erbjuder nyheter under dessa månader. Under denna tiden passar vi på att planera inköp, bygger om butiken och tillåter oss själva några veckor semester. När vi sedan öppnar upp på nytt, har vi ett helt nytt sortiment med inredning tillhörande respektive säsong, i en ny och rolig butiksmiljö.

Världen är i konstant förändring och det gäller att hänga med. Vi har ändrat på mycket genom åren och kommer fortsätta att vända och vrida för att hitta vår plats som liten inredningsbutik i världen. Det ända vi inte kommer att ändra på är vårt koncept. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda en inspirerande shopping-upplevelse med ett brett sortiment av inredningsdetaljer för hem och trädgård, till priser som tåls att jämföras med nätet.