ÖPPET - TOR-FRE 10-18 & LÖR-SÖN 10-16
Vår butik hittar du i Viared, fem minuter med bil utanför Borås. Butiksytan är på cirka 400 kvm inomhus med en 200 kvm tillhörande gård. Storleken varierar något då vi varje säsong bygger nytt, möblerar om och ändrar butiksinredningen för att skapa en ny och rolig miljö att besöka. Vi har en stor parkering i direkt anslutning till butiken och vi har avvarat en del av butiksytan för "shoppingtrötta" män att slå sig ner och avnjuta en cappuccino.
Att vi har lagt oss en bit utanför centrum är ett medvetet och taktiskt val för att slippa de skyhöga hyrorna. På så sätt behöver vi inte ta några överpriser för våra produkter och kan därför alltid erbjuda samma priser du vanligtvis bara hittar på nätet.
Inför varje säsongsöppning köper vi in ett helt nytt sortiment och fyller butiken med nyheter. Förutom heminredning lägger vi under våren stort fokus på trädgård och vi har ett brett sortiment med trädgårds-krukor. Under höstsäsongen lämnar vi trädgårdskrukorna därhän men erbjuder som vanligt ett stort sortiment av heminredning och längre inpå säsongen även allt som hör julen till.